07 de febrer, 2006

perso-natges (3) per Alex

Avui li toca el torn a en Jerry Steiner. El company d'en Parker lewis de la gavardina farcida d'invents. Esta clar que d'aquesta serie, es un dels personatges mes coneguts i caracteristics; i potser la gent el coneix mes que a en Parker. Au, per que veieu que les vostres solicituds no cauen en sac rot.

3 comentaris:

escoltainvisible ha dit...

Ala, ala què fuert, què fuert! No es podria estar treient quelcom de la gavardina?
I què se n'haurà fet d'aquest home? S'haurà fet gran? Li estarà prenent el relleu al Rick Moranis en el paper de permanent home intel.ligent però absolutament inatractiu amb què sortia a totes les pelis? (El típic "Loser" dels americans. Si ets lleig i/o no et deixes portar per la manada ets automàticament un "Loser").
Jo m'identifico molt amb el Rick Moranis i amb el Jerry Steiner. Com ells, el meu pas per l'institut va ser esquivant/ignorant els gilipolles que tenia per companys. No vol dir que fossin ells males persones o jo un inadaptat social. Eren simplement això: Jalipolles. Coses de l'edat, suposo.
En fi. Tenint en compte que quan he començat a escriure no tenia ni idea de què dir, Déu n'hi do!

Ah, si! Jo també portava ulleres!!! Casualment? Es podria dir que encara les porto ara...

Anònim ha dit...

Home, estic d'acord amb els anteriors personatges, i amb aquests també. Estava pensant en d'altres, i descartant els de dibuixos animats (que probablement no donarien com per a una cariccatura), com la Candy (de Candy-Candy, lògicament, que ens va marcar però després per sort hem pogut superar), l'altre noi que jugava molt bé a l'equip de l'Oliver Aton (sí, sí, a "Campeones") i del que no recordo el nom, i sobretot el gran Son Gokuh (de nen)... si busquem persones de carn i os que ens marquessin, jo em decantaria per les germanes Hurtado com a "Súper-Tacañonas" del 1-2-3, el John Cleese de "Folty Towers" (malgrat no ser la meva sèrie preferida) i sobretot el "Manuel" de la mateixa sèrie. Altres possibilitats: la Peggy dels Muppets, el clàssic Mr. Spock de "Star Treck" i (si se m'accepta com a personatge televisiu) el Johan Cruyff... impagable!!!

Anònim ha dit...

Jo proposo al Sr. Cordills!