14 de setembre, 2005

Otra de palomitas (cine de videoclub) (1) per Alex

En aquesta secció que s'inaugura ara, en aquests moments, intentare fer la critica de películes que recomano veieu a casa, agafant-les del videoclub (no les descarregueu, la pirateria es il·legal (juas juas juas)).

Bad Santa.

Aquesta es una peli divertida, força divertida; a on Billy Bob Thornton interpreta a un Santa Claus de Centre comercial borratxíssim, addicte al sexe anal, i maltractador infantil. Que acompanyat de un nan negre que fa les vegades d'elf nadalenc, es dediquen a atracar els centres comercials on treballen la nit de Nadal. I amb això tiren tot l'any.
Es una peli que l'has de veure amb la unica intenció de riure i sense massa escrúpols. Grans les escenes en la que Santa Claus es pixa a sobre amb un nen als genolls, o quan pensen que una vella, amb qui viuen com okupes, està morta. També cal destacar la interpretació del nen protagonista de la peli. Un nen gordu, maltractat pels seus companys i amb una pinta de tarat mental que l'enviaria directament amb Jack Nicholson al manicomi a on volava el cuco. També dir que es la ultima película de John Ritter abans de la seva mort, interpretant a un director de centre comercial ultra-purità i religiós, que enxampa mes d'un cop a Santa Claus fent guarrerides espanyoles.

Si no us molesta que un home vestit de Santa Claus insulti a un nen que li vomita a sobre i després es pixa als pantalons, es la vostra peli.

Si creieu que el Nadal es una època de pau i germanor i que els seus simbols son sagrats. Esteu tarats.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

No, sou un cas digne de descobrir per un paleontòleg!

Anònim ha dit...

Venga esos comentarios mucháchos, anímense, vaya blog mas soso, mas participación!