25 de setembre, 2005

Otra de palomitas (cine de videoclub) (3) per Alex

Avui toca una peli de "terror". Be, aixi es com estava catalogada, tot i que d'entrada ja es veia que seria una comedia amb mostru. Estracta de:
MANDIBULAS

Si si peliculón. Be per començar he de dir que no es tracta d'una peli llogada, si no de la que acaben de fer a TV3, però me la he tragat amb molt de gust (!).
A un llac de Nova Anglaterra començen a succeirse casos de gent trobada morta i escuarterada, i al mig cadaver d'un hi troben una dent enorme. Els nois de la capital hi envien una paleontologa (Jodie Foster) a veure que passa. Ella junt amb el chèriff, un guardaboscs (Bill Pulman) i un xiflat adorador de cocodrils (Oliver Platt) surten a buscar la bèstia. Que uns sostenen que es un cocodril i altres diuen que es impossible. També entra en joc una velleta adorable (la Rose de "Las Chicas de Oro") que més endevant desvetllarem el seu paper.

Be, una mica de batusses al riu i un encontre amb un os, ens serveixen per descobrir que es tracta d'un cocodril enorme de 9 metres, que s'esmorza l'os com les serps a les cobaies als documentals del 33.

I quan surten a caçarlo descobreixen que hi te a veure la velleta amb tot això; es veu que porta 9 anys alimentant al cocodril amb vaques i d'altres coses, com per exemple el seu marit; i diu que un dia va arribar a casa seva i s'el va trobar i el va adoptar. Com hem dit abans es tracta d'una vella xiflada. Be doncs aprofitant les vaques de la dona i l'astucia de l'adorador de cocodrils l'acaben capturant. I això es tot? us preguntareu, doncs si. Es totalment previsible, però te punts força surrealistes com veure la vella donant-li la vaca al cocodril, o les troballes de la Jodie Foster amb tots els caps que deixa el cocodril, o els dialegs propis d'una telesèrie de baix pressupost suïssa (que deuen ser tope bones).

Gran epíleg de la película amb la velleta llençant molles de pa al llac i tot de cries de cocodril menjant al costat dels seus peus. Això ens fa preveure una 2ª part? Segur que els amics de TV3 ens delectaran la propera setmana amb "Mandibulas 2" ja que també val a dir que cap dels protagonistes mor. Que seria una segona part sense algun dels grans actors de la primera?

La veritat es que per no tenir no te ni sang; vaya merda de peli. http://www.foxmovies.com/lakeplacid/

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Oído cocina, una altra peli que no cal llogar ni de broma!
Volem una resenya de "HELLBOY" que la vaig veure ahir.

alex ha dit...

... tomo nota

Anònim ha dit...

Ep!!! Que consti q a mi la peli em va enganxar, i si no fos per q tenia una cita molt important, ni en Christian Bale m'hagués tret de davant la tele