27 de gener, 2013

Diario de Jack Murphy (el de la ley de Murphy) en el Camino de Santiago (entrades #1-#3)

La Universal té el gust d'inaugurar solemnement una nova secció que feia ja un temps que teníem en cartera. Es tracta del diari de viatge d'un dels autors del blog, que en les seves vacances li va donar per anar a caminar pel "Camino de Santiago". Això podria resultar un pèl avorrit, reconeixem, si no fos que l'autor va ser posseït pel seu alter-ego, el del detectiu del NYPD Jack Murphy, el de la famosa llei de Murphy, que està convençut que qualsevol cosa que podria anar malament, anirà malament, però que, com veureu, està més que preparat per fer front a les circumstàncies que el pitjor de la vida li posa al davant.
Perquè pogueu distingir entre realitat i ficció (de vegades és la realitat el que ens sorprèn més) us ajudarem fent servir un codi de colors: en blau us posarem els fets, la veritat segons el nostre estimat col.lega. En vermell, en canvi, les visions, anàlisis i valoracions del seu ultra-expeditiu alter-ego.
Amb vosaltres, doncs, la nova secció:

DIARIO DE JACK MURPHY (EL DE LA LEY DE MURPHY) EN ELCAMINO DE SANTIAGO

Entrada 1:

Partimos felices de casa, en Barcelona. No hay novedad.


Entrada 2:

Desayuno en la cafetería de la estación de Sants. Nos cobran demasiado.


 

Entrada 3. 

Tras desayunar, nos vamos al andén. Quedan 10 minutos para que salga el tren. Nos perdemos en los laberínticos accesos a la vía 1. Tras 4 horas dando vueltas, perdemos el tren. Nos vamos a casa. Fin del diario.