09 de gener, 2007
Cuina per inutils (7) per Joan Santalo
Todos contra el chef 3
Després del meu obligat exili a la presó per un delicte menor que ara no comentarem perquè no cal, torno a ser aquí, amb tots vosaltres, per gaudir un cop més de la que, sens dubte, és la pitjor secció d’aquesta pàgina web. Sí senyor! Una recepta més per tots vosaltres, inútils. I de nou, aquesta setmana contem amb la col·laboració de una persona convidada. En el episodi d’avui ens acompanya Balki Bartokomus. Sí, sí, el Balki de la sèrie Primos Lejanos. I qui és aquest paio? Bueno, realment té massa importància saber qui coll és? Pa eso ponemos la foto, conchu!
Així que donem la benviguda a Balki Bartokomus. Com estàs, Balki.?
- Balki: Muy bien, pimo.
- Cuiner: Bueno, si em vols dir pimo no ens enfaderem, no?
- Balki: En mi país no nos enfadamos, que si no se enfadan los dioses de las patatas.
- Cuiner: Saps que tens la mateixa veu que l’Apu dels Simpsons?
- Balki:Todo el mundo me lo dise, si.
- Cuiner: I què ens preparàs, Balki?
- Balki: Voy a haser un plato típico de Mypos: Hrevoltiho de huevo con sanahoria y pimiento picante de Mypos.
- Molt bé, doncs som-hi perquè avui anem forts: Atenció inútils preneu nota que farem:
HREVOLTIJO DE HUEVO CON SANAHORIA Y PIMIENTO PICANTE DE MYPOS
Ingredients: 1 ou. L’ou és una cosa que treu la gallina per allà on les dones es fiquen els tampons, si fa no fa. És duret per fora però enganya bastant. No proveu de fer-lo servir per clavar claus, que es trenca de seguida. Si el deixeu molt de temps sense fer servir – cosa que fem tots els inútils a la cuina – sortirà de dins un animalet groc amb una boca super estranya. Una mena de Godzilla monyas.
1 sanahoria: No confondre amb la pastanaga. No és el mateix
1 pimiento picante de Mypos: No el trobareu enlloc més que a Mypos, però si voleu, podeu agafar un pebrot vermell, obrir-lo per la meitat, afegir-hi pebre, tabasco, tequila, un plastidecor de color carn i 100 grams d’àcid bòric. Si fa no fa, tindrà el mateix gust que un pimiento picante de Mypos.
Oli: Aproimadament un xic
Sal: Un xiquet més que un xic de sal.
Balki: Muy bien, vamos a empesar. Pimero hay que cortar el pimiento. En Mypos lo hasemos con la navaja que tenemos para matar las gallinas. Es muy imporetante coretarlo a cachitos hexagonales, con la forhma de la roseta de la iglesia de Mypos, así no se enfada la diosa de las ceresas amaragas. Una ves lo tenemos coretado hay que chupar todos los taquitos uno a uno. Si lo haséis en estas épocas de inviereno que se está costipado y se pueden quedar mocos pegados, mejor.
- Cuiner: Que asco, Balki
- Balki: Que va, así le da más sabor. A mi pimo Lary le encanta.
- Cuiner: El teu cosí Larry és super imbécil
- Balki: No te metas con mi pimo, que es muy bien persona!
- Cuiner: Vale, vale…
- Balki: Retira lo que has dicho
- Cuiner: Ho retiro.
- Balki: Y ahora dame un abaraso
- Cuiner: Bueno… potser no cal no?
- Balki: En Mypos, si no hay abaraso, la cosa no está serrada. Dame un abaraso.
- Cuiner: Vaaaale…
- Balki: Muy bien. Ya está, asunto serrado. Ahora lo que hay que haser es coretar la sanahoria. Si lo haseis ensima de una madera de estas para coretar pierde todo el sabor, así que es mejor que lo hagáis en el suelo del pasillo.
- Cuiner: I sobretot, inútils, ni se us acudeixi posar-vos a fregar el terra o mariconades com aquestes, eh?
- Balki: Se me está quedando la lengua muereta del pepino, que pica mucho. Eso es porque es bueno, no hay que sufrir. Una ves todo coretado, lo que vamos a haser es poner la paella en fuego y el aceite dentro. Y le tiramos sal. Entonses, cuando está caliente le tiramos (a la paella, o sea, dentro) el pepino y la sanahoria que recojemos del suelo. Cuando está todavía todo crudo, tiramos el huevo entero, con la cáscara y todo y esperamos 27 minutos a que todo se queme.
- Cuiner: I això està bo?
- Balki: No, claro que no, no me seas e ridículo! Pero es un plato típico de Mypos!
- Cuiner: Fantàstic, estic contentíssim.
- Balki: Pues si estás contento lo mehor que podemos haser es bailar el baile de la alegria.
- Cuiner: Es veia venir…
DAI-DAI-DAI-DAI!!!!
Amb que es bo acompanyar aquesta merda de plat: Amb un bon got de formatge ratllat o bé si voleu, amb una copeta de bitter kas.
Bon profit inútil!!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
4 comentaris:
Jo em quedo amb el formatge ratllat i prou.
quins records...
No seas ridículo! Jo hagués afegit a l'article al pimo Lary.
Si senyor, quins temps...
Així m'agrada: ja m'estava oblidant de com es cuinava. Celebrem el retorn de la secció a l'actualitat de la Universal
Aviso de RNE para el señor Santi:
¿Ya tiene vd. la foto que le mandé del premio que gané en el concurso de este blog?
Publica un comentari a l'entrada